Blandat

Ge dig ut på en spökvandring i gamla stan

Möt historiens vingslag och ge dig ut på nya äventyr. Det är något som många uppskattar att göra och kan även låta dig njuta av en fantastisk upplevelse. För frågan om spöken finns eller inte, besvaras nog inte hur enkelt som helst. Dock finns möjligheten för dig att utforska och möta spännande livsöden. Du kan boka en spökvandring i gamla stan och se på egen hand vad du kan möta i den äldsta delen av vår huvudstad. Upptäck livsöden som har förändrat historien och som du nu får en chans att träffa.

Att Sverige har påverkat genom århundradena av individer kan ses på nära håll i en föreställning som gör att du inte kommer att se gamla stan på samma sätt. Du har alla möjligheter att upptäcka en helt ny värld som låter dig se och göra saker på ett helt nytt sätt. Vandringen kan kanske inte besvara den stora frågan om spöken finns men minnena av olika individer lever ständigt kvar.

Upplev spökvandringen i gamla stan

Världen förändras men en del saker som händer och har hänt påverkar mer än andra. Det är en del av att uppleva en spökvandring i gamla stan. Ge dig ut på ett äventyr du inte kommer att glömma och som låter dig se gamla stan på ett helt nytt sätt. Du kan träffa och möta olika människor och individer som påverkat utvecklingen i landet. Individer som gett upphov till att Sverige förändrats eller varit med om sådana händelser. Sverige är fyllt av historia och det är något du i den här vandringen kommer att möta på nära håll. Upplev en helt ny huvudstad som väntar på dig i slutet av vandringen.